CHECK IN DATE

CHECK OUT DATE

Hotel Caraiman

Clădirea, construită în stil neo-clasic românesc în anul 1881, este monument înscris în Patrimoniului Național, clasa A.

Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o poziționare extrem de centrală, cu o deschidere largă către Parcul Dimitrie Ghica și cu o priveliște spectaculoasă asupra munților Bucegi. Casino-ul din Sinaia, Hotelul Palace, centrul comercial al orașului sau Mânăstirea Sinaia se află la o distanță de câteva minute de mers pe jos.

Hotelul Cariaman are 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble și single), un restaurant cu specific românesc, săli de conferințe, terasă de vară, spălătorie și curățătorie proprie, salon de înfrumusețare, seif la recepție și parcare proprie.

Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.


Contact:

Telefon:

Recepție: 0244/ 313 551

Rezervări tel/fax: 0244/ 311 542

E-mail: office@palacesinaia.ro

Adresa: Bulevardul Carol I, nr. 4, Sinaia, Județul Prahova, 106100

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/palacesi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3769